۲۳ شهریور ۱۴۰۵، ۱۶:۰۰

معافیت ۳۰ میلیارد تومانی گمرکی برای ۲۰ محموله صادراتی خرما در مرز کوهک

معافیت ۳۰ میلیارد تومانی گمرکی برای ۲۰ محموله صادراتی خرما در مرز کوهک

سراوان- رئیس بازارچه مرزی کوهک با هماهنگی و رایزنی با مسئولان گمرک پاکستان موفق به اخذ معافیت گمرکی برای ۲۰ محموله صادراتی خرما شد.

به گزارش خبرنگار مهر، ظهر دوشنبه و در پی پیگیری های حسین ظریفی، فرمانده قرارگاه عملیاتی شهید سجاد و با توجه به تعاملات شکل‌گرفته با طرف پاکستانی، رئیس بازارچه مرزی کوهک با هماهنگی و رایزنی با مسئولان گمرک پاکستان موفق به اخذ معافیت گمرکی برای ۲۰ محموله صادراتی خرما شد.

بر اساس این توافق، مجموع معافیت گمرکی اعمال‌شده برای این محموله‌ها حدود ۳۰ میلیارد تومان برآورد می‌شود؛ اقدامی که با هدف حمایت از کشاورزان، کاهش هزینه‌های صادرات و تسهیل تجارت مرزی صورت گرفته و زمینه را برای عرضه آسان‌تر محصول خرما در بازار کشور همسایه فراهم کرده است.

معافیت ۳۰ میلیارد تومانی گمرکی برای ۲۰ محموله صادراتی خرما در مرز کوهک

این معافیت در طرف پاکستانی اعمال شده و هیچ مبلغی از این میزان از سوی کشورمان کسر یا پرداخت نخواهد شد؛ موضوعی که می‌تواند در کاهش هزینه‌های صادرکنندگان و حمایت از تولیدکنندگان و کشاورزان منطقه اثرگذار باشد.

این اقدام همچنین نمونه‌ای از ظرفیت تعامل و همکاری میان مسئولان دو سوی مرز برای حمایت از اقتصاد مرزنشینان و تسهیل صادرات محصولات کشاورزی است؛ ظرفیتی که در صورت استمرار رایزنی‌ها و تعاملات سازنده، می‌تواند زمینه‌ساز ایجاد امتیازات بیشتر برای فعالان اقتصادی و مردم مناطق مرزی شود.

کد مطلب 6947084

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha